2024. október 1., kedd

Book Lovers

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCQiYn7wdQ8ZnQpfcnPCdfSqoq6Vj-Ia12WgY54JThBAEVGJbhosY2qh-LEIqwFyz1ZM6pZFvfd9dZtTzRTP5HTfzoanUMifyxtulCf_NF5IG0faEibeX7qGcPAPAd-9n0YRnzCGJTMrZb61DmnDQtgZeGlzj3w6UuZ48h9wCXZ0AYaF6voF6T76_9dxkL/s500/Book%20Lovers.jpgVicces, pörgős történet családi drámával és romantikával egy nem kifejezetten idilli kisvárosban.

A történetből: Nora tipikus városi nő, mindene New York, ahol gyerekkora óta él. Szeret jól öltözni, mindenkor professzionálisan viselkedni, és érezni a város szüntelen nyüzsgését. Így aztán nem repes az örömtől, amikor húga arra kéri, hogy utazzanak egy hónapra egy csendes kisvárosba, ahol a Nora által gondozott bestseller romantikus regény játszódik. A húgáért azonban bármit megtenne, így beleegyezik az utazásba, sőt még a vállalhatatlan listába is, ami szerint romantikus regényekbe illő feladatokat kell teljesíteniük. Miután megérkeznek, rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy a kisváros tele van meglepetéssel: idétlenül elnevezett üzletekkel, furcsa helyiekkel, egy görög félistennel, sőt, váratlanul a szakmai riválisába is belebotlik.

Értékelésem: Nagyon tetszett ez a regény, élvezet volt minden sorát olvasni. Rendkívül szórakoztató volt, és már az első oldalakon megvett kilóra, amikor Nora úgy mutatta be magát, mint a romantikus regények antihősét. Mind a karakterek, mind a sztori nagyon tetszett. Volt kellő háttértörténet, némi feszültség és titkok, kísértő múlt, perzselő romantika, és sok humor. Nem tudok igazán semmi rosszat mondani a történetről. Mindig sikerült fenntartani az érdeklődésem valamivel, és emiatt be is zabáltam a regényt egy hét alatt  ami már (sajnos) régóta nem esett meg velem. Pontosan ilyen laza, szórakoztató kikapcsolódásra vágytam A Dűne messiása után. Jó vásár volt ez a könyv, és megérdemelten kapta a Good Reads Choice Awards első helyezését is.

Értékelésem: 4,5 / 5

Hasonló könyvek:
Jane vékony jégen táncol
Elveszett kutyák, magányos szívek
Egyetlen éjszaka
Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése