2022. május 1., vasárnap

Hét éves a Mini-könyvklub

Ma lett hét éves a Mini-könyvklub! :)

Habár a blogom szülinapjáról párszor már megfeledkeztem, valahogy a Mini-könyvklubéról mégsem szoktam. Mindig lelkesen készítem az új sztárfotót a plecsnihez (lásd itt oldalt), amit aztán egy éven keresztül a blog oldalsávjára tűzök.

Továbbra is kevés taggal, de az ő lelkesedésük által hajtva halad előre a Mini-könyvklub, így érhette meg immár a hetedik évet is. Ezért szokás szerint az aktív, legkitartóbb, és leglelkesebb klubtagokat az itt látható plecsnivel szeretném megajándékozni. Ők azok, akik most is folyamatosan, vagy időről időre visszatérve, aktívan teljesítik a könyvklubot, ezért megérdemlik, hogy név szerint is feltüntessem őket (csatlakozásuk sorrendjében):
AniTiger, Veron, Phoenix88 és Vivien.
Köszönöm a kitartásotokat, és hogy újra és újra visszatértek a Mini-könyvklubba. Remélem, hogy sokáig színesítitek még a könyvklub életét, és jelzitek, ha valamilyen változtatást szeretnétek a könyvklubban. Fogadjátok szeretettel a fenti plecsnit, amit ha szeretnétek, kitehettek a blogotokra, vagy akárhova. :)

Sok jó könyvet olvastunk ez év során is, ezek közül a három legnépszerűbbet szeretném kiemelni. A klubtagok pontozásai alapján a legjobb közösen olvasott könyv az elmúlt egy év során az A Hail Mary-küldetés című sci-fi volt 4,8 ponttal a maximális ötből. Ezt követi a különféle életutakat bemutató Éjfél könyvtár 4,5 ponttal, valamint az Egy gyilkosság ára című krimi 4,5 ponttal.

Remélem, hogy az elkövetkező évben is sok jó regényhez lesz közösen szerencsénk!
Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése