2016. május 25., szerda

The Barn on Half Moon Hill

http://moly.hu/konyvek/milly-johnson-the-barn-on-half-moon-hillKedves, rövid történet egy egyoldalú levelezésről.

A történetből: Cariad már 8 évesen írt egy levelet Amerikába egy fiúnak, Franconak, akit a tévében látott táncolni. Azóta folyamatosan küldte neki a leveleket, pedig a fiú soha nem válaszolt rá. Most már mindketten felnőttek és Francoból igazi filmcsillag lett Hollywoodban. Cariad legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy Franco eljön a munkahelyére Yorkshire-be, felavatni egy új látványosságot. Bárcsak ne hazudta volna azt az undok lakótársainak, hogy Franco közeli barátja! Hiszen most biztosan fény derül majd a hazugságára.

Értékelésem: Nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, mert általában ezek a rövid történetek nagyon kidolgozatlanok, esetlenek. Ez is kb. csak olyan 60 oldalnyi lehetett, mégis nagyon sok dologra fény derült. Külön örültem a másik szálnak, amiben az A Winter Flame főszereplői álltak középpontban. Nagyon aranyos történet volt mindkét szálon, de főleg Cariadé tetszett. Habár önállóan is megállja a helyét a kisregény, én inkább azt tanácsolnám, hogy csak az A Winter Flame olvasása után álljunk ennek neki.

Az 1 fontos (vagy 2 dolláros) e-könyv megvásárlásával most egy jótékonysági célt szolgálhatsz.

Értékelésem: 4 / 5

További könyvek az írótól: Afternoon Tea at the Sunflower Café, A Winter Flame, Fehér esküvő & The Wedding Dress, Here Come the Boys, Itt jönnek a csajok, Madarak és méhek, Nyári flört, Őszi románc, Tavaszi affér, The Barn on Half Moon Hill, The Magnificent Mrs Mayhew, The Mother of All Christmases, Yorkshire puding Klub

Hasonló könyvek:
A Winter Flame
Can You Keep a Secret?
Fehér esküvő
Bah, Humbug!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése