2022. július 1., péntek

A keddi nők és a sok zöldség

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJDXJahVQlMxbOVDgxwgapnqhb6qYtIS78rM3NRkZ-uIr1e_-_s27MtT3VNTJ4c1rF9VgtBVpeu7tVWVZ0TlzHcqHycAInKOasRKovwUerOu3K9w7PSspqHuh0v7tyZVKmIV6emOuQSqpWKATbr4eJ4vEqnsOLb1cA4sFENRZR135g0tM397NB8knD6w/s500/A%20keddi%20n%C5%91k%20%C3%A9s%20a%20sok%20z%C3%B6lds%C3%A9g.jpgKellemes szórakozást nyújtó, de némi izgalmat is tartogató vidéki, gumicsizmás nyaralás. Traktorral.

A történetből: Mióta Kiki vidékre költözött, a Keddi nők ritkábban találkoznak. Ám amikor Kiki üzenetet küld, hogy segítségre van szüksége a vidéki felújításhoz, a barátnők azonnal összekészülnek, hogy meglátogassák. Jókor jön az út mindenkinek. Az ügyvéd Caroline egy titokzatos fenyegetőző elől próbál elbújni, Eva épp egy halálközeli élményen esett át, Estella pedig végre megnézheti magának, hogyan halad a felújítás, amibe pénzt fektetett. Egyedül Judith ódzkodik az úttól, aki újabban a kártyavetést tanulja, és a jóskártyák szerint veszély leselkedik rájuk az úton.

Értékelésem: Nagyon szórakoztató volt a Keddi nők legújabb kalandja is. Már csak nyomokban emlékeztem az előző két kötet történetére, a szereplőket is kevertem, de szerencsére nem kellett az előismeret, enélkül is nagyon évezetes volt az olvasmány. Többször nevettem is rajta, és sokszor megmosolyogtató volt egy-egy jelenet, különösen Judith újkeletű jóstehetsége kapcsán. Nagyon tetszett az új, titokzatos férfi szereplő, aki teljesen megosztotta a női társaságot, és bombaként robbantotta szét sokéves barátságukat. Sok volt az izgulnivaló, de még több volt a könnyed szórakozás. Nekem nagyon bejött a regény, erre volt most szükségem.

Értékelésem: 4 / 5

A könyvsorozat részei:
 Keddi nők 1: Keddi nők
 Keddi nők 2: Léböjt hotel
 Keddi nők 3: A Keddi nők és a sok zöldség

Hasonló könyvek:
Sorsok szőttese
The Rejected Writers' Book Club
The Secret, Book & Scone Society

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése