2021. december 28., kedd

The Dogs of Christmas

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi1kH6EwKezSH7-9VG-U6tF9gzSuFnOP4UpZi8t2pJBMVxEDPk_xpLzS98xv8iIxebBKlb8NUQnvSkBYp__FvRA-DDv5zAeUXU92k2H7QjMKBUD_ALufid4tPvYViTARMLWdUPG_VDK8JFPkXWeZM2-Qab50yrld8CaNEhZVkhGlodCoa0kl16lCvxkZQ=w281-h400Kedves történet kutyákról és gazdákról, egy érzelmi intelligenciájában kissé visszamaradott főszereplővel.

A történetből: Joshra rálőcsöli a szomszédja a vemhes kutyáját, mondván, hogy vészhelyzet van, hirtelen el kell utaznia. Josh ugyan nem egyezik bele, mert semmit nem tud a kutyákról, pláne nem a születésükről, de Ryan pofátlanul otthagyja őt egyedül az ebbel. Habár nagy nehézségekkel indulnak az első napok, Josh lassanként új barátra lel az állatban. A helyi menhely csinos dolgozójának hatására pedig arra is ráébred, hogy mennyire magányos volt eddig.

Értékelésem: Aranyos karácsonyi történet volt ez, amit valószínűleg minden kutyaszerető ember szívesen olvasna. Félig romantikus regény, félig pedig kutyás történet. Habár a főszereplő, Josh, szimpatikus volt az elején, lassanként kiderült számomra, hogy mennyire töketlen és gyerekes. Érzelmileg teljesen éretlen, kb. egy 12 éves szintjén áll. Ez okozta tulajdonképpen a szerelmi drámát is, ami azért kicsit lehangoló volt. A kutyás részek ilyen szempontból sokkal jobbak voltak, bár akadtak olyan leírások, amik egyszerűen túl részletesre, és ezáltal túl unalmasra sikerültek. Ha kíváncsi vagyok kiskutyák első találkázására egy macskával, szívesebben nézek meg egy videót erről, minthogy oldalakon keresztül olvassam, hogy mikor éppen melyik kutya nyuszult meg és melyik bátorodott fel újra...

Azért összességében aranyos történet volt, nyugis kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt így az ünnepek alatt.

Értékelésem: 3,5 / 5

Hasonló könyvek:
The Hero Pup
Wrapped Up for Christmas
The Silence of the Elves

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése