2021. december 12., vasárnap

Elf Confidential

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgNG-mfutOeMweVT9C7yltOOxr3khx5cD4M2aOHNY03jF7N-7JOAtwK-5iB2JOn8P73UNJZn3MwiqtP_TeycRD7GbKMJnJviDNfdSwhh6GWFwqDTUWUY7Vpa_ah4BnTjHE7eaBkhc6HhfjDh1I63Y4wya0qpQJbIFomNVKHh81OVjGZTluMVmN56maxhg=s500Rövid, kellemes karácsonyi nyomozás.

A történetből: Holly ismét nyomozásba kezd, ezúttal egy eltűnt elf nyomait keresi. Miközben valaki máson próbál segíteni, ő maga is egyre nagyobb segítségre szorul, ahogy gyarapodnak körülötte a gyanús, megmagyarázhatatlan események. Jó tudni, hogy legalább számíthat a sármos rendőrre, és a helyi lap újságírója is tele van segítő szándékkal.

Értékelésem: Ezzel a könnyed olvasmánnyal nyitottam meg idén a téli szezon karácsonyi könyveit. A sorozat első részéhez hasonlóan ez is nagyon rövid, pörgős kis olvasmány, kellemes olvasni. Amennyire gagyinak tűnik, annyira jó. Rövidsége ellenére elég összetett a történet, és a szereplők is mind érdekesek, meg tudják lepni az olvasót. A történetről nem is írok többet, mint ami fent szerepel, mert annyira rövid az egész, hogy túl sokat árulnék el vele. Maradjunk csak annyiban, hogy tetszett ez a történet is, és alig várom, hogy megjelenjen a sorozat harmadik kötete.

Értékelésem: 4 / 5

A könyvsorozat részei:
 Holly Hopewell 1: The Silence of the Elves
 Holly Hopewell 2: Elf Confidential

Hasonló könyvek:
The Secret, Book & Scone Society
The Rejected Writers' Book Club
Candy Cane Murder
Kövess Bloglovin-on

2 megjegyzés:

  1. Jaj, már a borító is viccesen cuki! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a borító mondjuk pont csalódás volt, mert kb ugyanaz mint az első kötetnél. :(

      Törlés