2014. november 22., szombat

Madarak és méhek

Sablonos szerelmi történet Angliában.

A történetből: Stevie-nek nincs szerencséje a szerelmben. A férje elhagyta egy másik nőért, mikor állapotos volt. Most ugyan újra házasodni készül, de barátnője férje, Adam leleplezi, hogy Stevie vőlegénye, Matthew, és az ő felesége, Jo összeszűrték a levet, és együtt utaztak egy távoli vakációra. Azon persze nincs mit csodálkozni, hogy a gyönyörű Jo másnál keres boldogságot, hiszen Adam rendeszeresen veri. De hogy Matthew így elbánjon vele, az teljesen érthetetlen. Ráadásul a kis Danny is hogy megszerette, és kiváló nevelőapja lett volna. Adam rá akarja venni Stevie-t, hogy fogjanak össze, és közös erővel próbálják meg visszahódítani társukat, ám Stevie meg sem hajlandó hallgatni az ötletet...

Értékelésem: A történet teljesen kiszámítható, semmi újat nem ad az olvasónak. Sablonos szerelmi történet. Nekem csalódás volt a korábbi Milly Johnson könyvek után, mert sokszor untam kicsit. Lassú sodrású volt, nem úgy, mint a korábban olvasott könyvei. Azok is kiszámíthatóak voltak nagyvonalakban, de mindig tartogattak meglepetéseket is, és mivel több főszereplő volt, sosem lankadt a történet. Ez a könyv ezzel szemben túlontúl semmilyen volt. Rossznak azért nem mondanám, itt-ott akadt egy-két humoros jelenet, és kedvelhetők a szereplők is, de jóval többet vártam.

Nagyon furcsa volt, hogy Adam, aki skót, mindig parasztosan beszélt. Nyilván nem könnyű a skót akcentust magyarra átültetni, de nem gondolom, hogy az a legjobb módja ennek, hogy ilyen parasztos mondatokat adjunk a szájába, mint pl: "Jó, akkó én megyek.", vagy "Gyűjjön, üjjön le egy percre!". Egy kicsit úgy érzem, ez is elvett a könyv hangulatából, ahelyett, hogy inkább hozzáadott volna.

Értékelésem: 2,5 / 5

Hasonló könyvek:
Felettébb tisztességtelen ajánlat
Ments meg!
Tökéletes ajánlat
Starry Night

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése