2014. július 15., kedd

S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság

Eredeti ötlet egy erotikus történethez, kellemes kivitelezésben.

A történetből: Cassie élete rendkívül unalmas: pincérnőként dolgozik, sokat túlórázik, majd hazamegy, olvas kicsit, és alszik. Majd másnap ismétlődik az egész elölről. A férje halála óta nem is veszi a fáradtságot, hogy jól nézzen ki, vagy időnként kimozduljon otthonról, barátai pedig egyáltalán nincsenek. Majd egy nap az egyik vendége ott felejti a naplóját az éterremben, melyben erotikus kalandjait meséli el. Így kerül Cassie kapcsolatba a titkos társasággal, melynek célja, hogy az olyan életunt, fásult nőket mint ő, visszazökkentsék a való világba azáltal, hogy szexuális fantáziáikat megvalósítják, és a sikerélmények által nagyobb önbizalomra tesznek szert. Cassie úgy dönt, hogy él az elébe táruló lehetőséggel, és innentől kezdve az élete gyökeresen megváltozik...

Értékelésem: Az alapötlet nagyon tetszett: egy titkos társaság, ami a résztvevők előtt is sokat titkolózik, és izgalmas kihívások, kalandok elé állítja Cassie-t. Az is tetszett, hogy nem sülnek el mindig pont úgy a dolgok, ahogy azt előre megtervezték - na nem mintha tudnánk, hogy mi is a terv. Az egyik megvalósuló fantázia azonban rendkívül kiábrándító volt, nekem legalábbis nem tetszett az ötlet, hogy egy mesehősnek öltöztessék be a főszereplőt. Meg még ami szöveget lenyomtak mellé, az külön kínos volt, na de mindegy, tegyük túl magunkat rajta. Alapjában véve a fogalmazásmód tetszett, valahogy olvastatta magát a szöveg, és mindig kíváncsivá tett, hogy vajon mi lesz a folytatás. Az egy kicsit erőltetettnek tűnt számomra, hogy a S.E.C.R.E.T. minden betűje egy szót jelöl (és milyen fantáziátlanokat), meg hogy minden "lépés" egyfajta tulajdonságot, valamilyen gyengeség legyőzését jelenti; bár azt azért elismerem, hogy a titkos társaság témakörbe ezek az elemek tökéletesen beleillenek. A befejezés kifejezett csalódás volt a számomra, egyáltalán nem ilyen végkifejletre számítottam, de most, hogy már tudom, hogy a könyvnek folytatása is van, megértem, hogy miért így lett vége. De azért nem örülök.

Mint látszik, vegyes érzésekkel bírok a könyv iránt, bár alapvetően inkább tetszett, mint nem, és kíváncsi vagyok a folytatásra is. Összességében ez egy kellemes, átlagos könyv maradt a számomra.

Értékelésem: 3 / 5

A könyvsorozat részei:
 Secret 1: S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság
 Secret 2: S.E.C.R.E.T. Shared - magyar megjelenésről egyelőre nincs hír
 Secret 3: S.E.C.R.E.T. Revealed

Hasonló könyvek:
Valentin-nap és egyéb őrültségek
Csábíts el!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése