2014. július 15., kedd

Koktél és cseresznye

http://moly.hu/konyvek/susan-mallery-koktel-es-cseresznyeA Buchanan testvérek utolsó részében a legfiatalabb testvér is párra talál.

A történetből: Dani Buchanannak eddig nem volt szerencséje a férfiakkal. Még csak 28 éves, de már elvált, és több csalódáson  esett túl. Ezért most kerüli a férfiakat, és inkább arra fordítja az idejét, hogy felvegye a kapcsolatot az apjával, és megismerje a családját, mármint az újat, amiről korábban nem is tudott. Mivel az apja rendkívül fontos ember, ezért nem könnyű bejutni az irodájába, hogy beszélhessen vele. Itt van például a fogadott fia, Alex, aki rendkívül gyanakvó, és egy szavát se hiszi el.

Értékelésem: A sorozat lezáró kötete is élvezetes olvasmány, bár számomra kicsit furcsa Dani és Alex kapcsolatának kibontakozása. Értem én, hogy nem vérrokonok, de hát azért mégiscsak testvérek... de legalábbis családtagok. Ettől eltekintve kellemes könyv, bár itt kevesebb szálon fut a történet, hiszen a többi Buchanan testvér az előző kötetekben már társra talált. Megismerjük viszont Dani új rokonait, és kiderül, hogy rengeteg új testvére van, akik mind különböző problémákkal küzdenek. A történetvezetés ebben a kötetben is érdekes, a szöveg olvasmányos, de mégis úgy érzem, hogy a cselekmény könnyebben felejthető, mint a korábbi részekben. Nem csalódtam ugyan a könyvben, jó lezárása az eddigieknek, de az előzmények után magasra tettem a lécet, és ezt bizony csak alulról súrolja a kötet.

Értékelésem: 4 / 5

A könyvsorozat részei:
 Buchanan testvérek 1: Citrom és osztriga
 Buchanan testvérek 2: Fahéj és karamella
 Buchanan testvérek 3: Chili és csokoládé
 Buchanan testvérek 4: Koktél és cseresznye

További könyvek az írótól: Christmas on 4th Street

Hasonló könyvek:
Scarlet Beginnings
Ments meg!
Jane vékony jégen táncol
Tökéletes ajánlat

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése