2013. október 27., vasárnap

Jane vékony jégen táncol

Kellemes kikapcsolódást nyújtó, könnyed, romantikus limonádé.

Rachel Gibson Hokisok könyvsorozata a Chinooks hokicsapat egy-egy játékosának szerelmi történetét dolgozza fel. Az első részben, a Jégbe zárt szívek című könyvben John Kowalsky és Georgeanne történetét ismerhettük meg. A Jane vékony jégen táncol a sorozat második része, és sokak szerint jobban sikerült az első résznél (szerintem is).

A történetből: Akik a külső alapján ítélnek, Jane-t jelentéktelennek, mi több, prűdnek tartják. Pedig titkon Cicamaca álnéven szoftpornót ír egy népszerű magazinba, hogy kiegészítse kevéske újságírói fizetését. Majd egy nap felkérik, hogy a Chinooks hokicsapattal együtt utazva tudósítson az idény meccseiről. Jane semmit nem tud a hokiról, és ez bizony nagyban megnehezíti a beilleszkedését a hokisok világába. Leginkább a kapus, Luc viselkedik vele ellenségesen, de a többiek is gúnynevet ragasztanak rá...

Értékelésem: Már a borítóról is lerí, hogy ez a könyv nőknek szánt történetet mesél el, és engem rögtön meg is fogott ezzel a szép képpel. Persze a tartalom a lényeg, de az is csak kellemes csalódást hozott, ugyanis egy átlagos szerelmi történetre számítottam, de annál sokkal jobb volt. Szívmelengető a történet - némi erotikával fűszerezve -, olvasmányos a stílus, és szerencsére nem a hokin van a hangsúly, hanem a szereplők közti élcelődéseken, és az egyre jobban kibontakozódó jellemek megismerésén. Kifejezetten szórakoztató, könnyed olvasmány, csak ajánlani tudom.

Értékelésem: 5 / 5

A könyvsorozat részei:
 Hokisok 1: Simply Irresistible - Jégbe zárt szívek
 Hokisok 2: See Jane Score - Jane vékony jégen táncol
 Hokisok 3: The Trouble With Valentine's Day - Valentin-nap és egyéb őrültségek
 Hokisok 4: True Love and Other Disasters - magyar megjelenésről még nincs hír
 Hokisok 5: Nothing But Trouble
 Hokisok 6: Any Man of Mine

További könyvek az írótól: Ments meg!

Hasonló könyvek:
Citrom és osztriga
Nyári flört
Ments meg!
Csábíts el!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése