2013. október 29., kedd

Bah, Humbug!

Karácsonyi, romantikus, rövid történet.

Heather Horrocks Bah, Humbug! című könyve az Amazon oldaláról sokszor letölthető ingyen (pl. most is), e-book formátumban, angol nyelven. Ez a rövid, karácsonyi történet meglehetősen népszerű, és mivel lassan közelegnek is az ünnepek, ezért gondoltam, hogy írok róla egy rövid értékelést.

A történetből: Lexi Anderson új városba költözik két gyermekével, akiknek esténként gyakran felolvassa kedvenc nyomozójuk történeteit. Nem sokkal azután, hogy szomszédjuk brutálisan lefejezi a gyerekekkel készített hóembert a kertjükben, Lexi rájön, hogy ez a szomszéd nem más, mint a gyerekei által bálványozott író, aki a detektívtörténeteket írja.

Értékelésem:  Kedves karácsonyi, romantikus történet, azt nyújtja, amit várunk tőle. Se többet, se kevesebbet. A stílusa kellemes, olvasmányos, és a kb. 96 oldal tényleg ennyinek is tűnik, a cselekmények arányosak az oldalszámmal. Szórakoztató, kerek történetet kapunk, nincs bejezetlen érzés, se hiányérzet, de szerencsére nem is túlragozott. Talán csak a vége volt egy picit összecsapva, de könnyed kikapcsolódásnak tökéletes olvasmány.

Értékelésem: 4,5 / 5

Hasonló könyvek:
Starry Night
Karácsony New Yorkban
Szennyből az angyal
Csillagszóró

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése