2014. május 25., vasárnap

Hope Ignites

http://moly.hu/konyvek/jaci-burton-hope-ignitesRomantikus-erotikus történet egy szexi farmer és egy fiatal színésznő útjainak kereszteződéséről.

A történetből: Logan marhákat tenyészt egy hatalmas birtokon, amit apjától örökölt. Mivel a föld egy része úgyis kihasználatlan, bérbe adta, hogy egy filmforgatás helyszínéül szolgáljon. Mikor rászánta magát, hogy köszöntse a bérlőket, nem gondolta volna, hogy majd egy híres színésznőbe fog belebotlani. Desiree még csak 25 éves, de máris sztárként ünneplik Hollywoodban. Épp ezért nagyon örül, hogy végre egy olyan helyen forgatnak, ahova a lesifotósok nem tehetik be a lábukat. Logant az első pillanattól fogva vonzónak találja, és meghívja másnapra, hogy belepillanthasson a film forgatásába.

Értékelésem: A történet meglehetősen egyszerű, nincsenek benne csavarok, sem izgalmak. A két főszereplő egyértelműen más világból származik: az egyik hollywoodi sztár, míg a másik egy farmer. Erre az ellentétre épít az írónő, és itt kb. le is ragad a történet. Megismerünk persze más szereplőket is, akik mind szerethetőek, de a cselekmény végig egyhelyben topog. Időnként teljesen lényegtelen dolgokról olvashatunk sok-sok oldalon keresztül. Izgalomra jóformán semmi nem ad okot - hacsak nem a túlfűtött szexjelenetek -, az a néhány vita is, ami előfordul, hamarosan tisztázódik és mindenki mindenkinek megbocsát. Ennek ellenére a szöveg olvastatja magát, ami a kellemes írói stílusnak és a hamar megkedvelt szereplőknek köszönhető. Azért én végig bíztam benne, hogy majd valami izgalmas dolog is fog történni, de sajnos nem így lett. Ez így számomra egy átlagos történet maradt, ami kellemes olvasmány, de semmi több.

Értékelésem: 3 / 5

Hasonló könyvek:
Ments meg!
Citrom és osztriga
Csábíts el!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése