2023. december 31., vasárnap

Mutts and Mistletoe

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFqJMO9Op_WVCOVYhLmm3iPFLZosLF8OtJMkbsVkfrEwV_MyjCkvGyMPS_b_KnxxEloZNbcbMgegT1iccWTcAHpq2Se84gZPybsurf9GqfyEmswXxN_fQRbfoQEMmvGe5YBIuQlJxW8OtoGizm2hBrxrhT790GnczhxQkJ9bEcEGPi2M6kwHQE8EE5o4Ti/s1000/Mutts%20and%20Mistletoe.jpgKarácsonyi kutyás, bolond történet vidéken.

A történetből: Miután Charlie balesetet szenved az otthonában, az anyja intézkedik, hogy az unokatestvére, Jez érte jöjjön és elvigye vidékre lábadozni. Jól is hangzik Charlienak a nyugodt környezet a természet lágy ölén, ám Jez kutyahotelt üzemeltet, és Charlie ki nem állhatja a kutyákat. Pár nap múltán, mikor kezd összeszokni az állatokkal, Jez váratlan meghívást kap az északi sarkkörre, és egyedül hagyja Charlie-t az ünnepekre egy sor problémás állattal.

Értékelésem: Aranyos történet volt, kikapcsolódásnak tetszett, de a főszereplővel nem tudtam azonosulni. Az egy dolog, hogy nem szereti a kutyákat, mindenkinek indulhat rosszul a kapcsolata velük, és persze lassanként egyre jobban megszereti őket. A problémám az volt, hogy sorra csak hülye döntéseket hozott meg. Bíztam benne, hogy a végén esetleg kijátszák azt a kártyát, hogy mindezt azért tette, mert agyrázkódása volt a balesetben, és nem volt önmaga, de sajnos nem így lett, így el kell fogadnom, hogy az író ilyen felelőtlen bolondnak álmodta meg a főszereplőt. A mellékszereplők egyébként aranyosak voltak, és a kutyás kalandok is szórakoztatóak voltak. A jóképű kutyagazdi és a szintén sármos állatorvos pedig némi humort, drámát és romantikát adott a történethez. Vidám perceket nyújtott a regény, de úgy érzem, nem volt benne semmi különleges.

Értékelésem: 3,5 / 5

Hasonló könyvek:
The Dogs of Christmas
Átkozott Hannah Brown
Elveszett kutyák, magányos szívek

Kövess Bloglovin-on

1 megjegyzés:

  1. Uhh, sajnálom, hogy nem lett különlegesebb, mert éppen valami édes, karácsonyi, kutyusos cukorsokkot várna az ember lánya ezzel a borítóval és fülszöveggel. :D

    VálaszTörlés