2019. május 1., szerda

Négy éves a Mini-könyvklub

Négy éve a mai napon indult útjára a Mini-könyvklub, és azóta töretlenül kitart. Az eddigi évek alatt 48 könyvet olvastunk el, és a mai napon újrainduló, 13-ik fordulóval ez a szám csak tovább fog növekedni.

Büszkeséggel tölt el, hogy négy évvel ezelőtt elindítottam Magyarország tudtommal első online könyvklubját, és hogy azóta is sikeres. A kezdetek óta történtek változtatások a szabályokban, igyekszem időnként kicsit megújítani, ha szükségesnek látom. Egy éve már, hogy nincsen meghatározott kategória vagy témakör az egyes fordulókhoz rendelve, hanem műfaji megszorításoktól mentesen válogatok 12 könyvet. Így akár minden hónapban más jellegű regényt olvashatunk, amit mindenképpen előnynek tartok. Egyúttal viszont a negyedik hónap regényét is ezek közül kell mindenkinek megválasztania, ami némi korlátozást jelent, de sok macerától, apró kellemetlenségtől kímél meg minket

Nem lenne könyvklub, ha nem térnének vissza a régi klubtagok, és nem csatlakoznának hozzánk újak. Ezúton szeretném megköszönni minden valaha volt klubtagnak a részvételét, és a legkitartóbb, leglelkesebbeket pedig az itt látható plecsnivel szeretném megajándékozni. Azok, akik most is folyamatosan, aktívan teljesítik a könyvklubot, megérdemlik, hogy név szerint is feltüntessem őket (csatlakozásuk sorrendjében):
AniTiger, wmagda, Mate és Adry.
Köszönöm a kitartásotokat, és hogy újra és újra visszatértek a Mini-könyvklubba. Remélem, hogy sokáig színesítitek még a könyvklub életét, és jelzitek, ha valamilyen változtatást szeretnétek a könyvklubban. Fogadjátok szeretettel a fenti plecsnit, amit ha szeretnétek, kitehettek a blogotokra, vagy akárhova. :)

Kövess Bloglovin-on

6 megjegyzés:

  1. Szia Vegazus! Gratulálok az eddig elért eredményekhez! Esetleg tudnál ajánlani nekem egy jó Warcraft könyvet? :)

    GregMaui

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nocsak, kit fújt erre a szél! :) Warcraft könyv témában én inkább GregMaui tanácsát kérném! ;)

      Törlés
    2. Igazság szerint én is keresek-kutatok mostanság..Valami történetre vágyom,kicsit elmerülősre,kis fantázia,erdő(kobold),éjelfek,emberek,harcosok,gyógyítók..Állítólag augusztus hónapban klasszikus élményeket élhet át az ember..bár sokan inkább felejtenek mostanság.

      Jobboldalt a címkéknél az emlékirat eltörpül a következő kategória mellett.. :D :D :D
      A múlt már nem pálya! :P

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés