2015. szeptember 1., kedd

A Mini-könyvklub 2 könyvei

Kedves Könyvklub Tagok!

Üdvözlök mindenkit a második Mini-könyvklubban! Köszönöm, hogy jelentkeztetek, remélem, jól érzitek majd itt magatokat, és a könyvek is elnyerik majd a tetszésetek.

Örülök, hogy olyan lelkesen szavaztatok. Elcsépeltnek hangozhat, hogy rendkívül szoros volt a verseny, de olyannyira igaz, hogy végül nem is sikerült kiválasztani a három legnépszerűbb könyvet. A szavazás folyamán végig szorosan egymás mellett jöttek fel a legnépszerűbb könyvek, csupán 1-1 pont előnnyel egymáshoz képest. Nagyon izgultam, hogy végül melyik három könyv lesz az, ami a legtöbb szavazatot kapja, és olvasni fogjuk a könyvklubban. Biztos vagyok benne, hogy már Ti is tűkön ültök, hogy megtudjátok, de sajnos a szavazás végére nagyon durva holtverseny alakult ki. A legnépszerűbb könyvet sikerült ugyan kiválasztani, de a második helyen 5 (nem elírás, ÖT) könyv osztozik. Készítettem egy szép színes ábrát, amin láthatjátok, hogy melyik könyvre hány szavazat érkezett.


Az tehát biztos, hogy A marsi bekerült, úgyhogy ez lesz az első, szeptemberi olvasmányunk. Akár most rögtön neki is állhattok, és így az október elsejei filmpremierre kényelmesen ki tudjátok olvasni.

"Na de mi lesz a többivel?" – hangozhat a jogos kérdés. Hosszas mérlegelés után arra jutottam, hogy a holtversenyben álló öt könyvre új szavazást írok ki, de ezúttal kicsit más szabályokkal. Azok szavazhatnak ismét, akik az első körben is szavaztak (tehát az augusztus 31. után jelentkezők nem!). Most azonban mindenki csak két könyvet választhat ki. Tehát arra a két könyvre szavazzatok az ötből, amelyiket a legszívesebben elolvasnátok A marsi mellé. Ez most egy gyors szavazás lesz, csupán 5 napot adok rá! Határidő: szeptember 5. éjfél.

Ha valami mágia folytán úgy alakulna, hogy ezúttal sem sikerülne kiválasztani a két könyvet, akkor a szavazás végén az azonos pontszámot elért könyvek között sorsolni fogok a régi, jól bevált "kalapból húzós" módszerrel.

A szavazáshoz az alábbi űrlapot kell kitöltsétek. Ne felejtsétek el, hogy a Felhőatlasz és A burok a szokásosnál hosszabb könyvek (500 és 600 oldal között), ezért ezekre csak abban az esetben szavazz, ha tudod vállalni, hogy egy hónap alatt ki is olvasod!

Izgatottan várom a végső eredményt, de addig is belevethetitek magatokat az első könyvünkbe, A marsiba!


Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése