2015. augusztus 4., kedd

A győztes kategória...

Kedves Könyvklub Tagok!

Köszönöm a szavazatokat, és hogy ilyen gyorsak voltatok! Két kategória volt kiemelkedően népszerű, a "krimi, thriller" és a "sci-fi, utópia, disztópia". Fej fej mellett haladtak a szavazásaitok során, de végül egy szavazattal a "sci-fi, utópia, disztópia" nyert. Úgyhogy ez lesz a következő Mini-könyvklub olvasmányainak a témája. A 11 szavazóból heten választották ki ezt a műfajt; remélem, hogy a maradék 4 szavazó sem búslakodik a végeredmény miatt.

Két téma volt, amit senki nem akart: paranormális történeteket, és romantikus könyveket olvasni újra. A szavazás részletes alakulását megnézhetitek az alábbi linkre kattintva:


Köszönöm, hogy segítettetek kiválasztani a könyvek témáját! Legközelebb akkor jelentkezem ezügyben, ha már megvan a 10 könyv, amikre szavazni lehet (és egyúttal jelentkezni az új könyvklubba)!

Addig is, aki még nem töltötte ki az Eleanor és Park-hoz tartozó kérdőívet, az 10-éig megteheti. Kellemes olvasást kívánok az utolsó romantikus könyvekhez!

Kövess Bloglovin-on

5 megjegyzés:

  1. Én kifejezetten örülök a sci-fi-nek.:)
    A szavazás eredményét valamiért nem engedi megnézni, de kértem hozzáférést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, igazad van, elfelejtettem engedélyezni. Kérlek próbáld meg újra, most már jónak kell lennie!

      Törlés
    2. Nagyszerű, köszönöm, hogy jelezted a problémát! :)

      Törlés
  2. Hűű, egy másodpercre megállt bennem az ütő a "sci-fi" szóra, aztán megláttam azt, hogy ez az utópiás-disztópiás is! :D Juhúúú!

    VálaszTörlés