2015. június 1., hétfő

Mini-könyvklub: június

Kedves Könyvklub tagok!

Két jó hírem is van. Az egyik, hogy véget ért az első hónap, és a 15 klubtag tollaiból 10 könyvértékelés is született. Habár bíztam benne, hogy nagyobb arányú lesz a teljesítés, azért ha szám szerint nézem, a 10 könyvértékelés nagyon sok, és örülök neki, hogy ilyen aktívan és lelkesen vesztek részt a könyvklub életében. Most, hogy új hónapba léptünk, új könyvet nyitunk ki, ami nem más, mint az Ahol a szivárvány véget ér Cecelia Aherntől. Remélem, ez is elnyeri majd a többség tetszését!

A másik jó hírem, hogy még a Csokoládéról sem kell megfeledkeznünk, sőt, most jön még csak a java! Néhány dolgot már megvitattunk a könyvvel kapcsolatban, kiderült, hogy nem mindenben értünk egyet, és most itt az ideje, hogy a különböző kérdésekben mindenki kifejtse véleményét, és a megosztó kérdésekben szavazzunk. Mielőtt nekiláttok a kérdőív kitöltésének, kérlek, olvassátok el a tudnivalókat a könyv adatlapján, majd a kérdőív első oldalán is! Remélem, szórakoztatónak találjátok majd a válaszadást, és újabb besszélgetésekre, vitákra ad lehetőséget. Június 10-én éjfélig fogadok válaszokat, ezután pedig összesítek.

Kellemes szórakozást a válaszadáshoz, és jó olvasást kívánok az új könyvhöz!
 
Kövess Bloglovin-on

5 megjegyzés:

  1. Iszonyat jók a kérdések, tegnap ki is töltöttem. :D Várom az eredményt (fúrja a kíváncsiság az oldalamat)! :D
    (Egyébként elolvastam az Ahol a..., mert vissza kellett vinnem a könyvtárba lassan. Hagy ne mondjam, ez sem tocsogott a lávtól. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a kérdések! :) Tök nagy élmény látni egyébként, ahogy érkeznek a válaszok. Már 7-en kitöltöttük két nap alatt, nem semmi. Szerintem mindenki erre várt. :D

      Oh, hát akkor ez sem lett romantikus? :( Kár érte, de remélem, azért legalább jó könyv. Nemsokára én is elkezdem olvasni, bár szeretném előbb befejezni az aktuális könyvemet, mert azt már elég régóta húzom.

      Törlés
  2. < Szerintem > nem, de kíváncsi vagyok, ki hogy látja ezt. (Bennem valamiért ezek az egymást könnyes szemmel ölelgető dolgok a romantikusok, miközben a háttérben zongoraszó hallatszik és négy talppal tapossák bele a fehér szőnyegbe a vörös rózsaszirmokat :D Totál anti-romantikus vagyok. Vagy cinikus. Vagy is-is. :D)

    De iszonyat jó a könyv. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jól van, akkor legalább a könyv tetszett, ez talán fontosabb, mint hogy romantikus legyen. :) De egyébként szerintem is inkább ez a romantika, amit írsz. :) De nem szeretem, ha egy könyvben más sincs, csak a nyáltenger meg giccs.

      Törlés
  3. Sziasztok!
    A kérdőív szuper lett! :) Köszi.
    Az ahol a szivárványon túl vagyok és tetszett, bevallom jobban, mint a Csokoládé :) A jövő hónapban soros könyvet pedig nagyon szeretem, ismétlő olvasás lesz. :)

    VálaszTörlés