Választott regény

Főoldal > Mini-könyvklub 11 > Választott regény

2018. December 1 - December 31

Decemberben mindenki választ magának egy regényt az itt található listából. Értelemszerűen az a három kiesik, amiket az előző hónapokban közösen olvastunk el, valamint olyan regényt se választhatsz, amit korábban már olvastál!.

Ne felejtsetek el december 31-ig értékelést/ajánlót írni a könyvről! A már megírt értékeléseket a lenti linkeken éritek el. Aki nem találja itt a saját értékelésének linkjét, kérem, hogy a lap alján hozzászólásban küldje el! A blog nélküli könyvklub tagokat arra kérem, hogy a könyvértékelésüket e-mailben küldjék el nekem a minikonyvklub (kukac) gmail.com e-mail címre, hogy közzé tehessem az erre a célra létrehozott blogon. Képeket is küldhettek!

Értékelések:
Bianka: Végtelen horizont
Vegazus: A szemtanú
Adry: A szemtanú
Mate: He Said / She Said
Orsi: Az ​ogfák vöröse
AniTiger: Eleanor Oliphant...
Pötyi: A ​férfi szerint / A nő szerint

Szólj hozzá! A könyvvel kapcsolatos véleményeket, a könyvklub tagoknak szóló kérdéseidet itt a lap alján, hozzászólásban tudjátok megosztani, megvitatni. Ugyanígy a szavazás kérdéseit, eredményeit is itt beszélhetitek majd ki, ha aktuális lesz.

6 megjegyzés:

 1. Sziasztok! Elkészültem az értékelésemmel, végül Vivien Holloway: Végtelen horizont című könyvét választottam! https://utoszo.wordpress.com/2018/12/14/vivien-holloway-vegtelen-horizont/

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok! Meghoztam az idei év utolsó klubos értékelését: https://adrykacska.blogspot.com/2018/12/carrie-cooper-szemtanu-lili-green-1.html ismét belenyúltam .... o.O

  VálaszTörlés
 3. Na végre-valahára én is elkészültem:
  http://apadalatt.blogspot.com/2018/12/erin-kelly-he-said-she-said.html

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! Én is hoztam az ajánlómat:
  https://konyvkoktel.blogspot.com/2018/12/raana-raas-az-ogfak-vorose.html

  VálaszTörlés
 5. Megjöttem. :)
  https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2018/12/eleanor-oliphant-koszoni-jol-van.html

  VálaszTörlés

Kövess Bloglovin-on