2016. január 1., péntek

Mini-könyvklub 3 könyvei

Kedves Könyvklub Tagok!

Köszönöm, hogy jelentkeztetek a harmadik Mini-könyvklubba! Jelenleg 23-an vagyunk tagjai a könyvklubnak, de ez még nőhet, hiszen az első könyv olvasási határidejének végéig, azaz január 31-ig még lehet jelentkezni (klikk ide). Tegnap éjjel lezártam a szavazást, melyen a közösen olvasandó fantasy könyveket választottátok ki. Húszan szavaztatok, volt, aki csak egyetlen könyvre, de a legtöbben 3-5 könyvet választottatok ki.

Íme a szavazás eredménye:


Mint látható, a legnépszerűbb könyv a Tövisek hercege, és ezt követi a Hó mint hamu és az Ólomerdő. Ezt a három könyvet fogjuk tehát közösen elolvasni januártól március végéig. Külön öröm számomra, hogy ezúttal egy magyar könyv is bekerült a választottak közé. Remélem, senki nem csalódott a végeredményben, ám ha mégis szomorú vagy amiatt, hogy az egyik könyv nem került be a három közé, ne feledd, hogy az utolsó hónapban, áprilisban választhatod ezt a könyvet (ha nem olvastad még korábban)!

Az időbeosztásunk az alábbiak szerint alakul:

Januárban
Februárban
Márciusban
Áprilisban
Sara Raasch:
Hó mint hamu
Kleinheincz Csilla:
Ólomerdő
Szabadon választott
fantasy

Ezt a beosztást és az aktuális információkat mindig megtaláljátok a fenti Mini-könyvklub 3 fülre kattintva. A Tövisek hercegét akár már most elkezdhetitek olvasni! A könyv adatlapján (az eléréséhez kattints a borítóképre!) megtaláljátok a további tudnivalókat a könyvértékelések elküldésének mikéntjéről.

Jó olvasást mindenkinek és könyvélményekben gazdag új évet!

Kövess Bloglovin-on

3 megjegyzés:

  1. Bár a fantasy nem tartozik a kedvenc műfajaim közé, mégis éppen most (vagy éppen ezért?) jelentkeztem a mini könyvklub tagjai közé. Kíváncsian várom ezeket a könyveket, a januárit már elő is jegyeztem a könyvtárban. :) Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem kell sokat várnod rá, hogy kikölcsönözhesd!

      Törlés
  2. Hát..A januárit olvastam. A februárit akkor valahogy be kell szereznem. a márciusit meg ezer éve olvasnám, most lesz plusz okom rá.

    VálaszTörlés