2015. december 2., szerda

Átkozott Hannah Brown

http://moly.hu/konyvek/lana-millan-atkozott-hannah-brownVicces beszólásokra építkező, kedves történet nőknek.

A történetből: Hannah Brown-on átok ül. Minderről viszont fogalma sincs, amíg egy jósnő a reggeli élő adásban fel nem világosítja. Az kétségtelen, hogy rájár a rúd, hiszen eleve nem is kellene Hannah-nak a reggeli műsorban szerepelnie! De hogy átok ülne rajta, ez azért mégiscsak túlzás, és ellentmond minden észérvnek. Mikor Hannah a szokatlan nap utár hazatér, egy vadidegen, félmeztelen férfi vár rá a hideg lakásban, merthogy az erkélyajtót betörte...

Értékelésem: Ezt a könyvet a 7. moly-szülinapi bulin nyertem a tombolán! Én választhattam ki sok más könyv közül, és mivel előre kinéztem magamnak, hogy ez érdekelne, nagyon örültem neki, hogy más még nem választotta előttem. Hazafele a metrón üldögélve rögtön el is kezdtem olvasni, és nagyon tetszett a humora, iszonyat vicces! Egymást érik a poénok és a humoros beszólások, nagyon jól szórakoztam rajta. Aztán ahogy másnap tovább olvastam, rájöttem, hogy a sok poén mellett másról nem is nagyon szól, a főszereplő leginkább csak csorgatja a nyálát a pasi után, aki betört a lakásába. Időnként fülledt megjegyzéseket tesz, és továbbra is szórja a humorbombákat. Igazából lekötött, de egy picit csalódtam benne, mert ennél azért több cselekményre számítottam. Aztán meglepő módon a könyv második felében ezt lassanként meg is kaptam. Egyre csökkentek a vicces beszólások, és ezzel együtt egyre nőtt az értékelhető cselekmény is. Furcsa váltás volt, mindenesetre nagyon örültem neki, hogy mégiscsak akadt a könyvben tartalom, sőt, még némi mondanivaló is!

Nem kell túl sokat várni a könyvtől, de aranyos történet volt, és vidám perceket hozott, amíg olvastam. Karácsonyi előhangolódásra tökéletes. És most még arra is rájöttem, hogy magyar az írója! Micsoda meglepetés! Kíváncsi leszek az írónő további könyveire is. A könyvet pedig köszönöm a névtelen felajánlónak, aki lehetővé tette, hogy ezt válasszam a moly-szülinapon.

Értékelésem: 4 / 5

Hasonló könyvek:
Tökéletes ajánlat
Halálom után felbontandó
Starry Night
Can You Keep a Secret?

Kövess Bloglovin-on

1 megjegyzés: