2015. február 9., hétfő

Valentin-nap és egyéb őrültségek

http://moly.hu/konyvek/rachel-gibson-valentin-nap-es-egyeb-orultsegekRomantikus-erotikus könyv egy rosszul kezdődő kapcsolatról.

A történetből: Kate, miután kiábrándult a munkájából, úgy döntött, hogy elutazik meglátogatni nagyapját. Útközben a nagy havazás miatt egy fogadóban kényszerül tölteni az éjszakát. Mikor egy jóképű idegen leül mellé, úgy dönt, most az egyszer kiéli a fantáziáját, és becserkészi a férfit. Csakhogy hoppon marad, mert a férfi elutasítja, és Kate teljesen megalázottnak érzi magát. Pár hét múlva pedig ugyanez a férfi felbukkan a nagyapja boltjában, és kiderül róla, hogy ő a szemközti üzlet tulajdonosa.

Értékelésem: Ilyen ronda borítót én még életemben nem láttam! Nem fogom elemezgetni, de semmi nincs rajta, ami tetszene, minden részletében csúnya. És nem is illik igazán se a korábbi részek borítóihoz, se a könyv tartalmához, mert alig esik benne szó a hokiról. Kicsit emiatt mintha ki is lógna a sorból, mert a korábbi részekben nagyobb szerepet kapott a sport. Ez persze nem baj, végülis ez alapvetően egy romantikus történet.

A korábbi részekhez hasonlóan ennek is nagyon olvasmányos a stílusa, könnyen lehet haladni vele, és elég szórakoztató is. Azon viszont meglepődtem, hogy mennyire buja. Gyakorlatilag minden fejezetben van valamilyen szexuális töltet, vagy egy ábránd, vagy célozgatás, mintha attól félt volna az író, hogy enélkül megállna a történet. És lehet, hogy meg is állt volna, mert igazából nem nagyon szól semmiről egy húzd-meg-ereszd-el kapcsolaton kívül. Kár érte, mert a korábbi részek, különösen a Jane vékony jégen táncol, nagyon jól ki voltak dolgozva, és többet nyújtottak ennél. Azért ez is szórakoztató könyv, egyszer el lehet olvasni, ha valaki szereti az ilyet, de semmi extra.

Értékelésem: 3,5 / 5

A könyvsorozat részei:
 Hokisok 1: Simply Irresistible - Jégbe zárt szívek
 Hokisok 2: See Jane Score - Jane vékony jégen táncol
 Hokisok 3: The Trouble With Valentine's Day - Valentin-nap és egyéb őrültségek
 Hokisok 4: True Love and Other Disasters - magyar megjelenésről még nincs hír
 Hokisok 5: Nothing But Trouble
 Hokisok 6: Any Man of Mine

További könyvek az írótól: Ments meg!

Hasonló könyvek:
S.E.C.R.E.T. - A titkos társaság
Csábíts el!
Hope Ignites
Scarlet Beginnings
Ments meg!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése