2014. október 26., vasárnap

Összpróba

http://moly.hu/konyvek/cora-carmack-osszprobaA Szakítópróba kissé kidolgozatlan, rövid folytatása.

A történetből: Bliss és Garrick Philadelphiában próbálnak boldogulni, de pályakezdő színészként nem könnyű megélniük. Mivel már fél éve jegyesek, Londonba utaznak, hogy Bliss megismerkedhessen Garrick szüleivel. Bliss ekkor szembesül azzal, hogy a szülők milyen tehetősek, és hogy ő mennyire kilóg ebből a családból. Csupán néhány napra jöttek, de kapcsolatuk komoly próbatétel elé kerül.

Értékelésem: Ez a kisregény a Szakítópróba rövid kiegészítése, amiből megtudhatjuk, hogyan alakul a két főszereplő további sorsa. Igazából kicsit többet vártam tőle, reméltem, hogy közel olyan jó lesz, mint a regény. De sajnos a történet első felében eléggé unatkoztam, nem történt túl sok minden. Aztán lassan beindultak az események, akkor már jobban lekötött, de valahogy nem éreztem teljesnek a történetet. Az új szereplők olyan semmilyenek voltak, nem lettek igazán bemutatva, és ez erős hiányérzetet okozott, mert egyáltalán nem derült ki, hogy miért viselkedtek olyan furcsán, ahogy. Különösen Garrick szüleinél éreztem ezt, hiszen mégiscsak miattuk utaztak Londonba, és a bonyodalmak egyik fő okozói voltak, de Garrick régi barátainál is zavart, hogy nem voltak kidolgozva a karakterek, és a nevülön kívül sehogy nem lehetett őket megkülönböztetni egymástól. A jellemek bemutatása helyett viszont szinte megállás nélkül olvashattunk arról, hogy Bliss és Garrick szinte le se bírják venni egymásról a kezüket, ami nem csak hogy nem volt hihető az adott helyzetekben, de elég hamar unalmassá és kicsit fárasztóvá is vált.

Egyszer el lehet olvasni, ha kíváncsiak vagyunk erre a rövid folytatásra, de számomra nem volt elég jól kidolgozva a történet ahhoz, hogy igazán élvezzem.

Értékelésem: 2,5 / 5

A könyvsorozat részei:
 Szakítópróba 1: Losing It - Szakítópróba
 Szakítópróba 1,5: Keeping Her - Összpróba
 Szakítópróba 2: Faking It - Színjáték
 Szakítópróba 3: Finding It - Szerepváltás (megjelenés: 2014. nov. 6.)
 Szakítópróba 3,5: Seeking Her

Hasonló könyvek:
Gyönyörű sorscsapás
Hope Ignites
Ments meg!
Tökéletes ajánlat

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése